Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Название: | Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні |
Авторы: | Парцирна, Т.М. Кецова, М.Ф. |
Ключевые слова: | ринок;молочна продукція;Харківський регіон;market;dairy products;Kharkiv region;рынок;молочная продукция;Харьковский регион |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Парцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції. The consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_92.pdf | 237.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.