Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Название: Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні
Авторы: Парцирна, Т.М.
Кецова, М.Ф.
Ключевые слова: ринок;молочна продукція;Харківський регіон;market;dairy products;Kharkiv region;рынок;молочная продукция;Харьковский регион
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Парцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції.
The consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_2_92.pdf237.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.