Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПарцирна, Т.М.-
dc.contributor.authorКецова, М.Ф.-
dc.date.accessioned2023-02-22T13:07:29Z-
dc.date.available2023-02-22T13:07:29Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПарцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672-
dc.description.abstractВивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectХарківський регіонuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectмолочная продукцияuk_UA
dc.subjectХарьковский регионuk_UA
dc.titleОсобливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_92.pdf237.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.