Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Title: | Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні |
Authors: | Парцирна, Т.М. Кецова, М.Ф. |
Keywords: | ринок;молочна продукція;Харківський регіон;market;dairy products;Kharkiv region;рынок;молочная продукция;Харьковский регион |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Парцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655. |
Abstract: | Вивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції. The consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_92.pdf | 237.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.