Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Title: Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні
Authors: Парцирна, Т.М.
Кецова, М.Ф.
Keywords: ринок;молочна продукція;Харківський регіон;market;dairy products;Kharkiv region;рынок;молочная продукция;Харьковский регион
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Парцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655.
Abstract: Вивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції.
The consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_92.pdf237.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.