Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Назва: | Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія |
Автори: | Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключові слова: | органічна хімія;гідроксисполуки;оксосполуки;карбонові кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки;ліпіди;гетероциклічні сполуки |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Мурликіна Н. В. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: короткий конспект лекцій для студ., що навч. за напр. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", під напрямом підготовки "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 127 с. |
Короткий огляд (реферат): | Короткі конспекти лекцій складено згідно з робочою програмою дисципліни "Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія", розробленою на підставі галузевого стандарту вищої освіти України відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом 6.051701 "Харчові техно-логії та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". У даному навчальному виданні викладено результати впровадження у навчальний процес з дисципліни за темами науково-дослідної роботи кафедри загальної та харчової хімії 10-11-12Б (№ 0110U006621) "Удосконалення науково-методичного забезпечення хімічної підготовки фахівців для харчової індустрії шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_KHOKHT_OKH_2013.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.