Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2023-02-21T19:21:51Z-
dc.date.available2023-02-21T19:21:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: короткий конспект лекцій для студ., що навч. за напр. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", під напрямом підготовки "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 127 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556-
dc.description.abstractКороткі конспекти лекцій складено згідно з робочою програмою дисципліни "Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія", розробленою на підставі галузевого стандарту вищої освіти України відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом 6.051701 "Харчові техно-логії та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". У даному навчальному виданні викладено результати впровадження у навчальний процес з дисципліни за темами науково-дослідної роботи кафедри загальної та харчової хімії 10-11-12Б (№ 0110U006621) "Удосконалення науково-методичного забезпечення хімічної підготовки фахівців для харчової індустрії шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій".uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectорганічна хіміяuk_UA
dc.subjectгідроксисполукиuk_UA
dc.subjectоксосполукиuk_UA
dc.subjectкарбонові кислотиuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectгетероциклічні сполукиuk_UA
dc.titleХімічні основи харчових технологій. Органічна хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_KHOKHT_OKH_2013.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.