Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Title: | Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія |
Authors: | Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Keywords: | органічна хімія;гідроксисполуки;оксосполуки;карбонові кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки;ліпіди;гетероциклічні сполуки |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мурликіна Н. В. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: короткий конспект лекцій для студ., що навч. за напр. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", під напрямом підготовки "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 127 с. |
Abstract: | Короткі конспекти лекцій складено згідно з робочою програмою дисципліни "Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія", розробленою на підставі галузевого стандарту вищої освіти України відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом 6.051701 "Харчові техно-логії та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". У даному навчальному виданні викладено результати впровадження у навчальний процес з дисципліни за темами науково-дослідної роботи кафедри загальної та харчової хімії 10-11-12Б (№ 0110U006621) "Удосконалення науково-методичного забезпечення хімічної підготовки фахівців для харчової індустрії шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій". |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_KHOKHT_OKH_2013.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.