Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Название: | Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія |
Авторы: | Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключевые слова: | органічна хімія;гідроксисполуки;оксосполуки;карбонові кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки;ліпіди;гетероциклічні сполуки |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Мурликіна Н. В. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: короткий конспект лекцій для студ., що навч. за напр. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", під напрямом підготовки "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 127 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Короткі конспекти лекцій складено згідно з робочою програмою дисципліни "Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія", розробленою на підставі галузевого стандарту вищої освіти України відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом 6.051701 "Харчові техно-логії та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". У даному навчальному виданні викладено результати впровадження у навчальний процес з дисципліни за темами науково-дослідної роботи кафедри загальної та харчової хімії 10-11-12Б (№ 0110U006621) "Удосконалення науково-методичного забезпечення хімічної підготовки фахівців для харчової індустрії шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_KHOKHT_OKH_2013.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.