Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Название: Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія
Авторы: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключевые слова: органічна хімія;гідроксисполуки;оксосполуки;карбонові кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки;ліпіди;гетероциклічні сполуки
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: короткий конспект лекцій для студ., що навч. за напр. 6.051701 "Харчові технології та інженерія", під напрямом підготовки "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 127 с.
Краткий осмотр (реферат): Короткі конспекти лекцій складено згідно з робочою програмою дисципліни "Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія", розробленою на підставі галузевого стандарту вищої освіти України відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців за напрямом 6.051701 "Харчові техно-логії та інженерія", піднапрямом "Харчова інженерія" за освітньо-кваліфікаційним рівнем "Бакалавр". У даному навчальному виданні викладено результати впровадження у навчальний процес з дисципліни за темами науково-дослідної роботи кафедри загальної та харчової хімії 10-11-12Б (№ 0110U006621) "Удосконалення науково-методичного забезпечення хімічної підготовки фахівців для харчової індустрії шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23556
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_KHOKHT_OKH_2013.pdf1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.