Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536
Title: Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій.
Authors: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Упатов, Олексій Вікторович
Упатова, Олена Іванівна
Keywords: органічна хімія;хімія;загальна хімія
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с.
Abstract: Розроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОКН_hzh_11.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.