Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536
Назва: Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій.
Автори: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Упатов, Олексій Вікторович
Упатова, Олена Іванівна
Ключові слова: органічна хімія;хімія;загальна хімія
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОКН_hzh_11.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.