Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23536
Назва: | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій. |
Автори: | Мурликіна, Наталя Віталіївна Упатов, Олексій Вікторович Упатова, Олена Іванівна |
Ключові слова: | органічна хімія;хімія;загальна хімія |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОКН_hzh_11.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.