Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorУпатов, Олексій Вікторович-
dc.contributor.authorУпатова, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-02-21T17:34:12Z-
dc.date.available2023-02-21T17:34:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОрганічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536-
dc.description.abstractРозроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectорганічна хіміяuk_UA
dc.subjectхіміяuk_UA
dc.subjectзагальна хіміяuk_UA
dc.titleОрганічна хімія. Хімічні основи харчових технологій.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОКН_hzh_11.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.