Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23536
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Упатов, Олексій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Упатова, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T17:34:12Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T17:34:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536 | - |
dc.description.abstract | Розроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | органічна хімія | uk_UA |
dc.subject | хімія | uk_UA |
dc.subject | загальна хімія | uk_UA |
dc.title | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ОКН_hzh_11.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.