Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23536
Название: | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій. |
Авторы: | Мурликіна, Наталя Віталіївна Упатов, Олексій Вікторович Упатова, Олена Іванівна |
Ключевые слова: | органічна хімія;хімія;загальна хімія |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Органічна хімія. Хімічні основи харчових технологій: метод. вказ. щодо корист. електр. підруч. для студ. напр. " Харчові технології та інженерія"; уклад.: Н. В. Мурликіна, О. В. Упатов, О. І. Упатова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 12 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблені методичні вказівки допоможуть студентам в освоєнні електронного підручника, розповість про структуру інформаційної системи. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23536 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОКН_hzh_11.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.