Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Назва: Оптимізаційна модель визначення витрат на закупівлю продовольства
Автори: Гончаренко, Н.Г.
Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Ключові слова: витрати;закупівля;продовольство;оптимізаційна модель;costs;purchase;food;optimization model;расходы;закупка;продовольствие;оптимизационная модель
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гончаренко Н. Г., Осипенко С. М., Бугріменко Р. М. Оптимізаційна моделъ визначення витрат на закупівлю продовольства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 269-277.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання оптимізації витрат на закупівлю продовольства для організацій та установ, які мають централізоване підпорядкування і фінансування своєї діяльності.
The problem of optimization of expenditures for purchasing food products for organizations and offices, having centralized subordination and financing, has been concerned.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_2_41.pdf322.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.