Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Title: | Оптимізаційна модель визначення витрат на закупівлю продовольства |
Authors: | Гончаренко, Н.Г. Осипенко, С.М. Бугріменко, Р.М. |
Keywords: | витрати;закупівля;продовольство;оптимізаційна модель;costs;purchase;food;optimization model;расходы;закупка;продовольствие;оптимизационная модель |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гончаренко Н. Г., Осипенко С. М., Бугріменко Р. М. Оптимізаційна моделъ визначення витрат на закупівлю продовольства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 269-277. |
Abstract: | Розглянуто питання оптимізації витрат на закупівлю продовольства для організацій та установ, які мають централізоване підпорядкування і фінансування своєї діяльності. The problem of optimization of expenditures for purchasing food products for organizations and offices, having centralized subordination and financing, has been concerned. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_41.pdf | 322.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.