Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Название: Оптимізаційна модель визначення витрат на закупівлю продовольства
Авторы: Гончаренко, Н.Г.
Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Ключевые слова: витрати;закупівля;продовольство;оптимізаційна модель;costs;purchase;food;optimization model;расходы;закупка;продовольствие;оптимизационная модель
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гончаренко Н. Г., Осипенко С. М., Бугріменко Р. М. Оптимізаційна моделъ визначення витрат на закупівлю продовольства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 269-277.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання оптимізації витрат на закупівлю продовольства для організацій та установ, які мають централізоване підпорядкування і фінансування своєї діяльності.
The problem of optimization of expenditures for purchasing food products for organizations and offices, having centralized subordination and financing, has been concerned.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_2_41.pdf322.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.