Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГончаренко, Н.Г.-
dc.contributor.authorОсипенко, С.М.-
dc.contributor.authorБугріменко, Р.М.-
dc.date.accessioned2023-02-17T16:34:51Z-
dc.date.available2023-02-17T16:34:51Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГончаренко Н. Г., Осипенко С. М., Бугріменко Р. М. Оптимізаційна моделъ визначення витрат на закупівлю продовольства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 269-277.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252-
dc.description.abstractРозглянуто питання оптимізації витрат на закупівлю продовольства для організацій та установ, які мають централізоване підпорядкування і фінансування своєї діяльності.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of optimization of expenditures for purchasing food products for organizations and offices, having centralized subordination and financing, has been concerned.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectзакупівляuk_UA
dc.subjectпродовольствоuk_UA
dc.subjectоптимізаційна модельuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectpurchaseuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectoptimization modeluk_UA
dc.subjectрасходыuk_UA
dc.subjectзакупкаuk_UA
dc.subjectпродовольствиеuk_UA
dc.subjectоптимизационная модельuk_UA
dc.titleОптимізаційна модель визначення витрат на закупівлю продовольстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_41.pdf322.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.