Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Title: Оптимізаційна модель визначення витрат на закупівлю продовольства
Authors: Гончаренко, Н.Г.
Осипенко, С.М.
Бугріменко, Р.М.
Keywords: витрати;закупівля;продовольство;оптимізаційна модель;costs;purchase;food;optimization model;расходы;закупка;продовольствие;оптимизационная модель
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гончаренко Н. Г., Осипенко С. М., Бугріменко Р. М. Оптимізаційна моделъ визначення витрат на закупівлю продовольства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 269-277.
Abstract: Розглянуто питання оптимізації витрат на закупівлю продовольства для організацій та установ, які мають централізоване підпорядкування і фінансування своєї діяльності.
The problem of optimization of expenditures for purchasing food products for organizations and offices, having centralized subordination and financing, has been concerned.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23252
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_41.pdf322.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.