Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22692
Назва: Фізика. Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка.
Автори: Воронцова, Жанна Вадимівна
Іштван, Єгор Олексійович
Ключові слова: механіка;молекулярна фізика;термодинаміка
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Воронцова Ж. В., Іштван Є. О. Фізика. Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка: Методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання фізики полягає у створенні передумов для подальшої широкої підготовки студентів у частині технічних дисциплін, володінні фундаментальними поняттями та теоріями класичної та сучасної фізики, Формуванні наукового світогляду та сучасного фізичного мислення. Курс фізики разом з курсом вищої математики становить основу теоретичної підготовки товарознавця, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність.Основне завдання полягає у тому, щоб дати студенту сучасні уявлення про фізичні явища та процеси, найважливіші закони, фундаментальні фізичні поняття, теорію, досліди та факти класичної та сучасної фізики, сучасні методи дослідження фізичних явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22692
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_Fizyk_1_mekhanika_15.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.