Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22692
Название: Фізика. Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка.
Авторы: Воронцова, Жанна Вадимівна
Іштван, Єгор Олексійович
Ключевые слова: механіка;молекулярна фізика;термодинаміка
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Воронцова Ж. В., Іштван Є. О. Фізика. Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка: Методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 83 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета викладання фізики полягає у створенні передумов для подальшої широкої підготовки студентів у частині технічних дисциплін, володінні фундаментальними поняттями та теоріями класичної та сучасної фізики, Формуванні наукового світогляду та сучасного фізичного мислення. Курс фізики разом з курсом вищої математики становить основу теоретичної підготовки товарознавця, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність.Основне завдання полягає у тому, щоб дати студенту сучасні уявлення про фізичні явища та процеси, найважливіші закони, фундаментальні фізичні поняття, теорію, досліди та факти класичної та сучасної фізики, сучасні методи дослідження фізичних явищ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22692
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_Fizyk_1_mekhanika_15.pdf1.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.