Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548
Назва: Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін
Автори: Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Дмитревський, Д. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Червоний В. М., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 249-251.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk_27.05.21 – 249-251.pdf344.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.