Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22548
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-11T21:06:13Z | - |
dc.date.available | 2023-02-11T21:06:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Горєлков Д. В., Червоний В. М., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 249-251. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 249-251.pdf | 344.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.