Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22548
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-02-11T21:06:13Z-
dc.date.available2023-02-11T21:06:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Червоний В. М., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 249-251.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплінuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 249-251.pdf344.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.