Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548
Title: | Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін |
Authors: | Горєлков, Д. В. Червоний, В. М. Дмитревський, Д. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Горєлков Д. В., Червоний В. М., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 249-251. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 249-251.pdf | 344.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.