Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548
Title: Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін
Authors: Горєлков, Д. В.
Червоний, В. М.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горєлков Д. В., Червоний В. М., Дмитревський Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 249-251.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22548
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 249-251.pdf344.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.