Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416
Название: Вплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних паст
Авторы: Чаплигіна, А. О.
Научный руководитель: Сорокіна, С. В.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Чаплигіна А.О. Вплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних паст. Наук. кер. С. В. Сорокіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 127
Серия/номер: Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-127.pdf99.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.