Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416
Title: Вплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних паст
Authors: Чаплигіна, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Сорокіна, С. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Чаплигіна А.О. Вплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних паст. Наук. кер. С. В. Сорокіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 127
Series/Report no.: Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-127.pdf99.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.