Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorЧаплигіна, А. О.-
dc.date.accessioned2023-02-10T12:58:56Z-
dc.date.available2023-02-10T12:58:56Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЧаплигіна А.О. Вплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних паст. Наук. кер. С. В. Сорокіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 127uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22416-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7-
dc.titleВплив додавання сировинного компонента до складу дитячих зубних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-127.pdf99.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.