Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22345
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу
Інші назви: Competitiveness management of restaurant business enterprises
Автори: Стеблюк, Наталія Федорівна
Науковий керівник : Сорокіна, С. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: ресторанний бізнес;конкуренція;конкурентоспроможність;управління;сценарії розвитку
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Стеблюк Н. Ф. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. С. В. Сорокіна; Харків; ДБТУ. 2022. 93 с.
Короткий огляд (реферат): Конкурентоспроможність підприємства – складна економічна категорія, що вимагає постійного управління, становить динамічний процес, невпинно розвивається. У зв’язку з цим важливою і своєчасною є розробка практичних рекомендацій із прийняття управлінських рішень в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. У цьому аспекті особливої актуальності набуває дослідження науково-методичних та практичних підходів щодо системи управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Сутність, методологічні засади і різноманітні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства досліджуються у роботах вітчизняних та зарубіжних вчених-економістів: А. Волкова, Н.Калюжна, Отенко, М. Маліка, А. Маршала, Л. Михайлової, Н. Тарнавька, Олійника, М. Портера, Дж. Робінсон, Р. Фатхутдінова, Ф. Хайека, І. Червена, А. Челенкова, О. Шпичака, О. Шубравської, Й. Шумпетера. Незважаючи на значущість і цінність проведених у вітчизняній та зарубіжній економіці системних досліджень, потребують подальшого розвитку нові підходи до удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom_ Steblyuk_N_F.pdf
  Restricted Access
2.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
an_Steblyuk.pdf
  Restricted Access
362.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.