Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Competitiveness management of restaurant business enterprises |
Authors: | Стеблюк, Наталія Федорівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Сорокіна, С. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Keywords: | ресторанний бізнес;конкуренція;конкурентоспроможність;управління;сценарії розвитку |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Стеблюк Н. Ф. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. С. В. Сорокіна; Харків; ДБТУ. 2022. 93 с. |
Abstract: | Конкурентоспроможність підприємства – складна економічна категорія, що вимагає постійного управління, становить динамічний процес, невпинно розвивається. У зв’язку з цим важливою і своєчасною є розробка практичних рекомендацій із прийняття управлінських рішень в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. У цьому аспекті особливої актуальності набуває дослідження науково-методичних та практичних підходів щодо системи управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Сутність, методологічні засади і різноманітні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства досліджуються у роботах вітчизняних та зарубіжних вчених-економістів: А. Волкова, Н.Калюжна, Отенко, М. Маліка, А. Маршала, Л. Михайлової, Н. Тарнавька, Олійника, М. Портера, Дж. Робінсон, Р. Фатхутдінова, Ф. Хайека, І. Червена, А. Челенкова, О. Шпичака, О. Шубравської, Й. Шумпетера. Незважаючи на значущість і цінність проведених у вітчизняній та зарубіжній економіці системних досліджень, потребують подальшого розвитку нові підходи до удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345 |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom_ Steblyuk_N_F.pdf Restricted Access | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
an_Steblyuk.pdf Restricted Access | 362.33 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.