Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Стеблюк, Наталія Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T20:40:43Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T20:40:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Стеблюк Н. Ф. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. С. В. Сорокіна; Харків; ДБТУ. 2022. 93 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345 | - |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність підприємства – складна економічна категорія, що вимагає постійного управління, становить динамічний процес, невпинно розвивається. У зв’язку з цим важливою і своєчасною є розробка практичних рекомендацій із прийняття управлінських рішень в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. У цьому аспекті особливої актуальності набуває дослідження науково-методичних та практичних підходів щодо системи управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Сутність, методологічні засади і різноманітні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства досліджуються у роботах вітчизняних та зарубіжних вчених-економістів: А. Волкова, Н.Калюжна, Отенко, М. Маліка, А. Маршала, Л. Михайлової, Н. Тарнавька, Олійника, М. Портера, Дж. Робінсон, Р. Фатхутдінова, Ф. Хайека, І. Червена, А. Челенкова, О. Шпичака, О. Шубравської, Й. Шумпетера. Незважаючи на значущість і цінність проведених у вітчизняній та зарубіжній економіці системних досліджень, потребують подальшого розвитку нові підходи до удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | сценарії розвитку | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Competitiveness management of restaurant business enterprises | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom_ Steblyuk_N_F.pdf Restricted Access | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
an_Steblyuk.pdf Restricted Access | 362.33 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.