Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorСтеблюк, Наталія Федорівна-
dc.date.accessioned2023-02-09T20:40:43Z-
dc.date.available2023-02-09T20:40:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтеблюк Н. Ф. Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. С. В. Сорокіна; Харків; ДБТУ. 2022. 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22345-
dc.description.abstractКонкурентоспроможність підприємства – складна економічна категорія, що вимагає постійного управління, становить динамічний процес, невпинно розвивається. У зв’язку з цим важливою і своєчасною є розробка практичних рекомендацій із прийняття управлінських рішень в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. У цьому аспекті особливої актуальності набуває дослідження науково-методичних та практичних підходів щодо системи управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Сутність, методологічні засади і різноманітні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства досліджуються у роботах вітчизняних та зарубіжних вчених-економістів: А. Волкова, Н.Калюжна, Отенко, М. Маліка, А. Маршала, Л. Михайлової, Н. Тарнавька, Олійника, М. Портера, Дж. Робінсон, Р. Фатхутдінова, Ф. Хайека, І. Червена, А. Челенкова, О. Шпичака, О. Шубравської, Й. Шумпетера. Незважаючи на значущість і цінність проведених у вітчизняній та зарубіжній економіці системних досліджень, потребують подальшого розвитку нові підходи до удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсценарії розвиткуuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeCompetitiveness management of restaurant business enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom_ Steblyuk_N_F.pdf
  Restricted Access
2.94 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
an_Steblyuk.pdf
  Restricted Access
362.33 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.