Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Назва: Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Автори: Гришко, С. І.
Науковий керівник : Пілюгіна, І. С.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гришко С. І. Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 55
Серія/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-55.pdf108.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.