Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorГришко, С. І.-
dc.date.accessioned2023-02-08T15:16:36Z-
dc.date.available2023-02-08T15:16:36Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГришко С. І. Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 55uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4-
dc.titleПерспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-55.pdf108.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.