Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Название: Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Авторы: Гришко, С. І.
Научный руководитель: Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Гришко С. І. Перспективи використання амаранту і плодів ріжкового дерева в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Наук. кер. І. С. Пілюгіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 55
Серия/номер: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22191
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-55.pdf108.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.