Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Назва: Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Автори: Мороз, Д. Д.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Інжиянц, А. Т.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51
Серія/номер: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-51.pdf99.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.