Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Название: Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Мороз, Д. Д.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Інжиянц, А. Т.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Мороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51
Серия/номер: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-51.pdf99.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.