Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Название: | Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів |
Авторы: | Мороз, Д. Д. |
Научный руководитель: | Янчева, М. О. Інжиянц, А. Т. |
Дата публикации: | 8-апр-2021 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Мороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51 |
Серия/номер: | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-51.pdf | 99.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.