Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.advisorІнжиянц, А. Т.-
dc.contributor.authorМороз, Д. Д.-
dc.date.accessioned2023-02-08T15:01:02Z-
dc.date.available2023-02-08T15:01:02Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationМороз Д. Д. Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів. Наук. кер. М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 51uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22187-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleВикористання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-51.pdf99.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.