Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176
Назва: Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування
Автори: Богодиця, О. О.
Калініна, В. С.
Науковий керівник : Дроменко, О. Б.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Богодиця О. О., Калініна В. С. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування. Наук. кер. О. Б. Дроменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 44
Серія/номер: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-44.pdf130.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.