Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22176
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дроменко, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Богодиця, О. О. | - |
dc.contributor.author | Калініна, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-08T14:30:55Z | - |
dc.date.available | 2023-02-08T14:30:55Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Богодиця О. О., Калініна В. С. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування. Наук. кер. О. Б. Дроменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 44 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3 | - |
dc.title | Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-44.pdf | 130.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.