Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorБогодиця, О. О.-
dc.contributor.authorКалініна, В. С.-
dc.date.accessioned2023-02-08T14:30:55Z-
dc.date.available2023-02-08T14:30:55Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБогодиця О. О., Калініна В. С. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування. Наук. кер. О. Б. Дроменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 44uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleДослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-44.pdf130.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.