Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22176
Название: Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування
Авторы: Богодиця, О. О.
Калініна, В. С.
Научный руководитель: Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Богодиця О. О., Калініна В. С. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування. Наук. кер. О. Б. Дроменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 44
Серия/номер: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-44.pdf130.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.