Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002
Назва: Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів
Автори: Федорчак, С. В.
Ніколенко, Г. П.
Корабель, О .В.
Науковий керівник : Артамонова, М. В.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Федорчак С. В., Ніколенко Г. П., Корабель О. В. Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів. Наук. кер. М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 42
Серія/номер: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-42.pdf99.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.