Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002
Название: | Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів |
Авторы: | Федорчак, С. В. Ніколенко, Г. П. Корабель, О .В. |
Научный руководитель: | Артамонова, М. В. |
Дата публикации: | 8-апр-2021 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Федорчак С. В., Ніколенко Г. П., Корабель О. В. Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів. Наук. кер. М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 42 |
Серия/номер: | Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-42.pdf | 99.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.