Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002
Title: Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів
Authors: Федорчак, С. В.
Ніколенко, Г. П.
Корабель, О .В.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Федорчак С. В., Ніколенко Г. П., Корабель О. В. Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів. Наук. кер. М. В. Артамонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 42
Series/Report no.: Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22002
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-42.pdf99.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.