Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929
Название: Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків
Авторы: Потапов, В. О.
Євлаш, В. В.
Алибеков, Р. С.
Педорич, І. П.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Потапов В. О., Євлаш В. В., Алибеков Р. С., Педорич І. П. Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 225-226.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_225-226.pdf978.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.