Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929
Title: Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків
Authors: Потапов, В. О.
Євлаш, В. В.
Алибеков, Р. С.
Педорич, І. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Євлаш В. В., Алибеков Р. С., Педорич І. П. Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 225-226.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_225-226.pdf978.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.