Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21929
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАлибеков, Р. С.-
dc.contributor.authorПедорич, І. П.-
dc.date.accessioned2023-02-06T11:05:46Z-
dc.date.available2023-02-06T11:05:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Євлаш В. В., Алибеков Р. С., Педорич І. П. Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 225-226.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21929-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_225-226.pdf978.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.