Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21659
Назва: Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ключові слова: ІЧ-сушіння;плодово-ягідна сировина;устаткування;концентрування;теплові апарати;конструкції
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості: монографія. О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов, та ін. Харків: ХДУХТ, 2018. 155 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто вирішення науково-прикладних завдань із підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів концентрування та ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та розробки раціонального устаткування для його реалізації. Досліджено процеси концентрування та ІЧ-сушіння в низці експериментальних апаратів із метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих концентрованих багатокомпонентних паст, сушених порошкоподібних напівфабрикатів на їх основі та різаної плодово-ягідної продукції загалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_TEPLOVI APARATY_2018.pdf3.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.