Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21659
Назва: | Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович |
Ключові слова: | ІЧ-сушіння;плодово-ягідна сировина;устаткування;концентрування;теплові апарати;конструкції |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості: монографія. О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов, та ін. Харків: ХДУХТ, 2018. 155 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглянуто вирішення науково-прикладних завдань із підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів концентрування та ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та розробки раціонального устаткування для його реалізації. Досліджено процеси концентрування та ІЧ-сушіння в низці експериментальних апаратів із метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих концентрованих багатокомпонентних паст, сушених порошкоподібних напівфабрикатів на їх основі та різаної плодово-ягідної продукції загалом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_TEPLOVI APARATY_2018.pdf | 3.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.