Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659
Title: Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Keywords: ІЧ-сушіння;плодово-ягідна сировина;устаткування;концентрування;теплові апарати;конструкції
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості: монографія. О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов, та ін. Харків: ХДУХТ, 2018. 155 с.
Abstract: У монографії розглянуто вирішення науково-прикладних завдань із підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів концентрування та ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та розробки раціонального устаткування для його реалізації. Досліджено процеси концентрування та ІЧ-сушіння в низці експериментальних апаратів із метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих концентрованих багатокомпонентних паст, сушених порошкоподібних напівфабрикатів на їх основі та різаної плодово-ягідної продукції загалом.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_TEPLOVI APARATY_2018.pdf3.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.