Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659
Название: | Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович |
Ключевые слова: | ІЧ-сушіння;плодово-ягідна сировина;устаткування;концентрування;теплові апарати;конструкції |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості: монографія. О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.М. Михайлов, та ін. Харків: ХДУХТ, 2018. 155 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розглянуто вирішення науково-прикладних завдань із підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів концентрування та ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та розробки раціонального устаткування для його реалізації. Досліджено процеси концентрування та ІЧ-сушіння в низці експериментальних апаратів із метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих концентрованих багатокомпонентних паст, сушених порошкоподібних напівфабрикатів на їх основі та різаної плодово-ягідної продукції загалом. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21659 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_TEPLOVI APARATY_2018.pdf | 3.52 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.