Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2159
Название: | Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі |
Другие названия: | Mathematical description of drying brewers grains in aerovibrokipyaschem layer |
Авторы: | Гура, Олександр Васильович Декань, Олексій Олексійович |
Ключевые слова: | сушіння;процес;зневоднення;рівняння;модель;період;дробина;теплоносій;турбулентність;поле;drying;process;dehydration;equation;model;period;brewer’s grain;thermal medium;turbulence;field |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Гура О. В., Декань О. О. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 197-205. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті запропоновано математичну модель сушіння пивної дробини
в аеровіброкиплячому шарі, яка враховує взаємозв’язок сполучених процесів
перенесення теплоти, маси та кінетики хімічних реакцій у процесі сушіння.
Модель включає систему диференційних рівнянь руху нестисливого потоку
сушильного агента, рівнянь перенесення пари та теплоти цим потоком з
урахуванням його структури в аеровіброкиплячому шарі, рівнянь перенесення
теплоти та вологи в продукті з формулюванням відповідних граничних умов
та рівнянь кінетики хімічних реакцій для термолабільних речовин пивної
дробини в процесі сушіння. The authors suggested mathematical model of drying brewer’s grains in aerovibroboiling layer, which accounts the interaction of joint processes of the transfer of heat, mass and kinetics of chemical reactions in the process of drying. The model contains the system of differential equations of movement of incoercible flow of drying agent, the management of the transfer of steam and heat by this flow with the account of its structure in aerovibroboiling layer, equations of the transfer of heat and moisture in a product, with the formulation of the corresponding margin conditions, and equations of chemical reactions kinetics for thermo-labile substances of brewer’s grains in the process of freezing. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2159 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (20) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_22.pdf | 307.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.