Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586
Назва: Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Туз, Наталія Федорівна
Ключові слова: біологічно активні домішки;БАД;барвники;кріас-порошки;драглі;желейний мармелад;рослинна сировина;кріогенне подрібнення;ароматизатори
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія. Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 134 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто питання використання порошків різних кольорів із каротиновмісної, хлорофіловмісної та антоціанової рослинної сировини, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення, у технології мармеладу желейного. Визначено вміст біологічно активних речовин у порошках та екстрактах на їх основі. Рекомендовано технології виробництва кондитерської желейної продукції з використанням кріас-порошків та екстрактів на їх основі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586
ISBN: 978-966-405-372-0
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MON_marmelad_15.pdf1.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.