Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21586
Название: | Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження |
Авторы: | Артамонова, Майя Володимирівна Лисюк, Галина Михайлівна Туз, Наталія Федорівна |
Ключевые слова: | біологічно активні домішки;БАД;барвники;кріас-порошки;драглі;желейний мармелад;рослинна сировина;кріогенне подрібнення;ароматизатори |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія. Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 134 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розглянуто питання використання порошків різних кольорів із каротиновмісної, хлорофіловмісної та антоціанової рослинної сировини, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення, у технології мармеладу желейного. Визначено вміст біологічно активних речовин у порошках та екстрактах на їх основі. Рекомендовано технології виробництва кондитерської желейної продукції з використанням кріас-порошків та екстрактів на їх основі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586 |
ISBN: | 978-966-405-372-0 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_marmelad_15.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.