Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21586
Название: Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Туз, Наталія Федорівна
Ключевые слова: біологічно активні домішки;БАД;барвники;кріас-порошки;драглі;желейний мармелад;рослинна сировина;кріогенне подрібнення;ароматизатори
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія. Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 134 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто питання використання порошків різних кольорів із каротиновмісної, хлорофіловмісної та антоціанової рослинної сировини, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення, у технології мармеладу желейного. Визначено вміст біологічно активних речовин у порошках та екстрактах на їх основі. Рекомендовано технології виробництва кондитерської желейної продукції з використанням кріас-порошків та екстрактів на їх основі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586
ISBN: 978-966-405-372-0
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_marmelad_15.pdf1.99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.