Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586
Title: Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Туз, Наталія Федорівна
Keywords: біологічно активні домішки;БАД;барвники;кріас-порошки;драглі;желейний мармелад;рослинна сировина;кріогенне подрібнення;ароматизатори
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження: монографія. Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 134 с.
Abstract: У монографії розглянуто питання використання порошків різних кольорів із каротиновмісної, хлорофіловмісної та антоціанової рослинної сировини, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення, у технології мармеладу желейного. Визначено вміст біологічно активних речовин у порошках та екстрактах на їх основі. Рекомендовано технології виробництва кондитерської желейної продукції з використанням кріас-порошків та екстрактів на їх основі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21586
ISBN: 978-966-405-372-0
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_marmelad_15.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.